A magas minűségű riasztó-, beléptető- és CCTV-rendszerek gyártója

A PULSAR egy 1994-ben alapított vállalat. Fő profilja a riasztó-, beléptető- és CCTV-rendszerekhez szükséges berendezések és tartozékok gyártása.

Jelenleg a gyártócsarnokaink, a raktár és az egyéb üzemi részlegek 5000m²-en terülnek el. Vállalatunk több mint 230 magas szakmai képzettséggel rendelkező embert foglalkoztat, akik a következő részlegek mindegyikében dolgoznak: termelés, építőipar és technológia, marketing és adminisztráció. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy biztosítsuk a termékek és a nyújtott szolgáltatások állandóan magas minőségét.

A Pulsar vezető szerepet tölt be Lengyelországban a maga iparágában, és számos partnerrel rendelkezik Európában és a világ más országaiban. A vállalat piaci pozíciója a termékeink magas minőségének és megbízhatóságának, a tapasztalatnak és a kiváló ügyfélszolgálatnak köszönhető. A vállalat politikája biztosítja az értékesítés folyamatos növekedését és az új piacokon való terjeszkedést. A vállalat fokozatosan bővíti képzési kínálatát, és aktívan részt vesz vásárokon és kereskedelmi rendezvényeken, (pl. SECUREX, IFSEC) az ügyfeleinkkel és vásárlóinkkal való kapcsolattartásnak köszönhetően.

Termékeink magas minőségét az alábbiak révén biztosítjuk:

• minőségirányítási rendszerünk teljes körű kiigazítása és fejlesztése az ISO 9001 szabványnak megfelelően.
• a termékek és szolgáltatások minőségi szintjének növelése
• a gyártási, vizsgálati és ellenőrzési módszerek szisztematikus fejlesztése, valamint a gyártási folyamatok felügyelete.
• a gyártás és a szolgáltatások tekintetében az ügyfelek igényeihez és követelményeihez való alkalmazkodáshoz szükséges rugalmasságot tanúsítjuk.
• a termékek és szolgáltatások szállítása mindig az alkalmazandó előírásoknak (az ügyfelek szabványainak és követelményeinek) megfelelően.
• a vállalat összes alkalmazottjának szisztematikus képzése a minőségirányítási rendszer követelményei alapján
• a minősített beszállítókkal való együttműködés fejlesztése

A termékminőségre való tekintettel gyártási folyamatunk kizárólag megbízható forgalmazók által szállított, legmagasabb minőségű alkatrészekre épül. A készülékeket minden gyártási fázisban ismételt ellenőrzéseknek vetjük alá. A jogi és funkcionális szempontokat szem előtt tartva a berendezéseket akkblueitált kutatólaboratóriumokban LVD- és EMC-vizsgálatoknak vetjük alá. Ezt igazolják az érvényes CE tanúsítványok és a kiválasztott termékekre kiadott, a PN-EN 50131 riasztórendszerekre vonatkozó PN-EN 50131 szabványnak való megfelelőséget igazoló tanúsítványok. A magas funkcionális és műszaki minőséget ügyfeleink véleménye is bizonyítja. Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer tanúsítványának megszerzésével vállalatunk garantálja a megfelelő minőségpolitikát.

 
Transzformátorok
Transzformátorok
Ugrás a kínálathoz
 
Kiegészítők
 
Tápegységek
 
Dobozok
 
IT kiegészítők
IT kiegészítők
Ugrás a kínálathoz
 
Rack szekrények
Rack szekrények
Ugrás a kínálathoz
 
Kiegészítők
 
Tűz- életvédelmi és egyéb érzékelők
Tűz- életvédelmi és egyéb érzékelők
Ugrás a kínálathoz
 
Tűzjelző kiegészítők
Tűzjelző kiegészítők
Ugrás a kínálathoz
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Pulsar gyártói honlapját!

Termék 111 darab

Rendezés