Securecom

ÉLVONALBELI TECHNOLÓGIA

Fő tevékenységünk az élvonalbeli kommunikációs eszközök gyártása.

A SECURECOM a biztonságtechnika egyik elemének, a modern jelzésátviteli megoldásoknak a gyártója.

Ebben a folyamatosan változó és fejlődő iparágban az új technológiák adta lehetőséggel próbáljuk megoldani ügyfeleink igényeit, a magas felhasználói élményt biztosító gyors beüzemeléssel, egyszerű használattal és a kiemelkedő megbízhatósággal.

A technológia változik és fejlődik ezért hiszünk abban, hogy a legújabb technológiák fejlesztése és gyártása létfontosságú az üzleti életben maradáshoz. Szakértő csapatunk és szakmai elhivatottságuk, ötvözve a fejlett gyártástechnológiánkkal biztosítja, hogy termékeink elérik a globális piaci szereplők termékeinek színvonalát. Ebből kifolyólag termékeink OEM változatban, számos jelentős külföldi cég színeiben megtalálhatók.

Riasztó- vagy tűzjelzőrendszerhez kapcsolható jelzésátviteli eszközöket, amelyek a távfelügyeletre vagy végfelhasználók felé továbbítják a riasztók állapotváltozásának eseményeit. A termékek elsősorban szabványos, internet alapú kommunikációt (SIA DC-09) használnak, melyet vezeték nélküli átvitellel továbbítanak a 2G, 3G, 4G vagy WIFI hálózatokon.

Ezenfelül közvetlenül képesek értesíteni a rendszer felhasználóit saját telefonjukon SMS, hívás, vagy "push notification" üzenet formájában. Ügyfeleink a nemzetközi nagy nevek mellett a hazai vagyonvédelmi üzletek által kiszolgált, riasztórendszereket telepítő kollégák és távfelügyeletek, akik segítségét és gyakorlati tapasztalatait felhasználva fejlesztettük tovább a termékeinket és azok funkcióit.

 
Kommunikációs modulok
Kommunikációs modulok
Ugrás a kínálathoz
 
Távfelügyeleti vevők
Távfelügyeleti vevők
Ugrás a kínálathoz
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Securecom gyártói honlapját!

Termék 27 darab

Rendezés