Mit jelent a Wizmind?

A Wizmind egy eszközrendszer, amely magában foglalja a Dahua deep-learning algoitmust. Ezen eszközök kiterjednek a különböző projekttermékekre is, beleértve a hálózatos PTZ- és egyéb kamerákat (PTZ, IPC), hálózati- és analóg rögzítőket (NVR, XVR), valamint a hőkamerákat és a szoftverplatformot is. A pontos és megbízható mesterséges intelligencia (AI) szinte minden ágazat számára kínál megoldást, többek közt kormányzat, kiskereskedelem, energiaipar, pénzügy és logisztika.

A Wizmind alapja: az ember

A Wizmind alapja: az ember

Az AI-chip és a mélytanulási algoritmus által támogatott WizMind átfogó, emberközpontú megoldásokat kínál, beleértve az arcfelismerést, a személyes adatok védelmét, a személyek videó-metaadatait, az emberek számlálását, a sztereó elemzést stb., lehetővé téve, hogy szükség esetén gyorsan és pontosan cselekedhessen a biztonsági személyzet. Ezenkívül pontosabb és hatékonyabb AI-keresést biztosít a célpontok felkutatásához, valamint különböző emberalapú metaadatokat az üzleti elemzéshez.

 
Arcfelismerés 2.0
 
Személyiségi jog védelem 2.0
 
Ember videó meta adat
 
Személyszámlálás
 
Hőtérkép
 
Sztereoanalízis
 
Térfigyelés 2.0
 
Intelligens követés
A Wizmind alapja: a jármű

A Wizmind alapja: a jármű

A WizMind több járműalapú AI-megoldással is büszkélkedhet, mint például az ANPR, a jármű-metaadatok, az illegális parkolás és a parkolóhely-kezelés, amelyek a járművek több egyedi jellemzőjét figyelembe véve biztosítják az automatizált ellenőrzést, a gyors keresést és az üzleti elemzést. Széles körben használják forgalmas utak mentén, lakóközösségek bejáratainál, parkolókban és fizetőállomásokon.

 
ANPR 2.0
 
Jármű videó meta adat
 
Szabálytalan parkolás felismerés 2.0
 
Parkolóhely-kezelés
Wizmind technológia hőkamerával

Wizmind technológia hőkamerával

A WizMind ötvözi a deep-learning algoritmust a hőképalkotó technológiával, hogy segítsen a felhasználóknak a szokatlanul nagy területek felügyeletében, pl. a határvédelemben.
Használatával a tűz és a füst korai észlelése még zord zord időjárási körülmények között is lehetséges.
De akár vízi járművek, hajók detektálása is kivitelezhető a mesterséges intelligencia segítségével.

 
Nagy hatótávú megfigyelés
 
Hajó felismerés
 
Tűz felismerés
A Wizmind alapja: az objektum

A Wizmind alapja: az objektum

A WizMind olyan algoritmusokkal van felszerelve, amelyek az ügyfelek számára a valóban fontos céltárgyakra összpontosítanak, így teljesen eltér a hagyományos objektumérzékeléstől, és pontos riasztásokkal ellátott objektumfigyelési megoldásokat biztosít. Számos területen használható, például állomásokon, repülőtereken stb.

 
Tárgyfigyelés
A Dahua WizMind Ökoszisztéma

A Dahua WizMind Ökoszisztéma

A gyártó Dahua vállalat nyitottságának és együttműködésének köszönhetően ma már a WizMind sorozat több, harmadik féltől származó technológiai megoldással kompatibilis, mint például a Milestone, az AxxonSoft, az ISS és mások termékeivel. A WizMind elegendő DHOP-ot és API-t biztosít a technológiai partnerek részére, amely lehetővé teszi számukra, hogy valódi AI megoldást kínáljanak közös ügyfeleiknek, és közös marketingtevékenységet folytassanak partnereinkkel.

 
WizMind termékek

WizMind termékek