Mit jelent a Wizmind?

Wizmind a Dahua deep-learning algoritmust magukban foglaló eszközei, melyek kiterjednek a különböző projekt termékekre is, beleértve a hálózatos PTZ és egyéb kamerákat (PTZ, IPC), hálózati és analóg rögzítőket (NVR, XVR), valamint hőkamerákat és a szoftver platformot is. A pontos és megbízható mesterséges intelligencia (AI) szinte minden ágazat számára kínál megoldást. Többek közt kormányzat, kiskereskedelem, energia ipar, pénzügy és logisztika. 

A Wizmind alapja: Az ember A Wizmind alapja: Az ember

Az AI-chip és a mélytanulási algoritmus által támogatott WizMind átfogó, emberközpontú megoldásokat kínál, beleértve az arcfelismerést, az adatvédelmet, az személyek videó metaadatait, az emberszámlálást, a sztereó elemzést stb., lehetővé téve, hogy szükség esetén gyorsan és pontosan cselekedhessen a biztonsági személyzet. Ezenkívül pontosabb és hatékonyabb AI-keresést biztosít a célpontok felkutatásához, valamint különböző emberalapú metaadatokat az üzleti elemzéshez.

 
Arcfelismerés 2.0
 
Személyiségi jog védelem 2.0
 
Ember videó meta adat
 
Személyszámlálás
 
Hőtérkép
 
Sztereoanalízis
 
Térfigyelés 2.0
 
Intelligens követés
A Wizmind alapja: A jármű A Wizmind alapja: A jármű

A WizMind több járműalapú AI-megoldással is büszkélkedhet, mint például az ANPR, a jármű-metaadatok, az illegális parkolás és a parkolóhely-kezelés, amelyek a járművek több egyedi jellemzőjét figyelembe véve biztosítják az automatizált ellenőrzést, a gyors keresést és az üzleti elemzést. Széles körben használják forgalmas utak mentén, lakóközösségek bejáratainál, parkolókban és fizetőállomásokon.

 
ANPR 2.0
 
Jármű videó meta adat
 
Szabálytalan parkolás felismerés 2.0
 
Parkolóhely-kezelés
Wizmind technológia hőkamerával Wizmind technológia hőkamerával

A WizMind ötvözi a deep-learning algoritmust a hőképalkotó technológiával, hogy segítsen a felhasználóknak a szokatlanul nagy területek felügyeletében pl.: határvédelem.
A tűz és füst korai észlelése zord időjárási körülmények között.
De akár vízi járművek, hajók detektálása is kivitelezhető a mesterséges intelligencia segítségével.

 
Nagy hatótávú megfigyelés
 
Hajó felismerés
 
Tűz felismerés
A Wizmind alapja: A csomag A Wizmind alapja: A csomag

A WizMind olyan algoritmusokkal van felszerelve, amelyek az ügyfelek számára a valóban fontos objektumokra összpontosítanak, így teljesen eltér a hagyományos objektumérzékeléstől, és pontos riasztásokkal ellátott objektumfigyelési megoldásokat biztosít. Számos alkalmazási forgatókönyvben használható, például állomásokon, repülőtereken, stb.

 
Tárgyfigyelés
A Dahua WizMind Ökoszisztéma A Dahua WizMind Ökoszisztéma

Nyitottságot és együttműködést kezdeményezve a Dahua WizMind sorozat már kompatibilis több harmadik féltől származó technológiai megoldással, mint például a Milestone, az AxxonSoft, az ISS és mások. A WizMind elegendő DHOP-ot és API-t biztosít technológiai partnerek számára, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy valódi AI megoldást kombináljanak közös ügyfeleiknek, és egy sor marketingtevékenységet folytassanak partnereinkkel.

 
WizMind termékek WizMind termékek