Megszűnnek az AHD rögzítők?

Megszűnnek az AHD rögzítők?

A Techson esetében biztosan, ugyanis a 2018 elején megjelent Techson Transformers AHD széria képes bármely, vagyis mind az öt különböző szabványú videojel fogadására. Teszi ezt konfigurálható módon.

Lehet AHD, CVI, TVI, IP és hagyományos analóg (CVBS) kamera is egy Techson SmartSpeed rendszeren belül – minimális megkötések mellett, amit a cikkben részletezünk.

Az új Techson AHD rögzítő széria nem csak platformfüggetlenségével, hanem a globális SmartSpeed firmware segítségével számos új funkciójával is felhívja magára a figyelmet.

Meglévő rendszerek átalakítása!

Költséghatékonysági okokból gyakran előfordul, hogy a telepített rendszereket a meglévő eszközök részbeni vagy folyamatos cseréjével fejlesztik.

A Techson Transformers Analóg HD rögzítők az AHD, TVI, CVI vagy hagyományos analóg CVBS koaxon érkező videojeleken túl IP csatornákat is képesek kezelni.
Például a Techson Transformers (minden szabványt fogadó AHD széria) rögzítőcsalád belépő kategóriájú 4 csatornás rögzítője használható akár hat IP-kamerát fogadó NVR-ként is.
A vegyes rendszerek kialakítása és bővítése többé nem okozhat fejfájást, hiszen az IP csatornák száma rugalmasan növelhető az analógok kárára.

Apró megkötések mellett – mit kell tudni még a rugalmas csatornabeállításról?

A DVR-ek nem léphetik át saját korlátjaikat, tehát egy H.264-es kódolásra képes rögzítő csak akkor fogja a H.265-ös IP-kamera képét rögzíteni, ha azt előzőleg H.264-re állítottuk. Ugyanez érvényes a kamerák felbontásával kapcsolatban is, azaz a DVR által támogatottnál nagyobb felbontású IP-kamerát csak a kamera felbontásának csökkentésével illeszthetünk. További fontos korlát, hogy az analóg csatornákból maximum nyolcat lehet IP-re átállítani, ami azt jelenti, hogy a nyolc analóg csatornánál többet tartalmazó rögzítőkön mindig marad néhány analóg csatorna is.
Például egy 16 analóg + 4 IP csatornás Transformers rögzítő akár 8 analóg + 12 IP csatornás dvr-ként is használható.

Nagyon fontos megemlíteni, hogy a Techson AHD rögzítők felbontása folyamatosan emelkedik, így a „korlát” nem megy a felbontás rovására.

A leírtakon felül a Techson SmartSpeed rögzítők új generációja számos egyedülálló funkcióval bővült


Transformers_DVR_link