A Hikvision megoldása szabadtéri parkoláshoz

A Hikvision megoldása szabadtéri parkoláshoz

Szabadtéri parkoláshoz a Hikvision zökkenőmentes parkolást biztosít a járművezetők számára, a szabad parkolóhelyek detektálásának és a sofőrök valós idejű tájékoztatásának köszönhetően.

A parkolási idő automatikus kiszámításával és a szabad parkolási információk azonnali megjelenítésével az üzemeltetők könnyen felügyelhetik az adott területet.

Hatékonyabb irányítás, alacsony hibahatár

Alkalmazási területek
 
Kampuszok
 
Kórházak
 
Ipari parkok
 
Forgalmas turisztikai területek
 
Városi szabadtéri parkolók

Parkolási adatok elemzése a HikCentral Professional segítségével

A Hikvision rendszerek szerepe a megoldásban. ISAPI kapcsolat a SmartCity és SmartTraffic plaformokhoz.

A Hikvision szoftveresen támogatja az intelligens parkolási adatok elemzését és a videófelügyeletet, így növelve a parkolási műveletek hatékonyságát és a biztonságot.

Mindez hogyan lehetséges? Megmutatjuk!

Használatával különböző riasztások hozhatók létre, úgymint:

  • jogosulatlan parkolás,
  • parkolási időn túli parkolás,
  • vagy akár illetéktelen parkolóhely foglalás – amelyek mind valós időben észlelhetőek.

Ezenfelül a kamerák bizonyítékokat rögzíthetnek, amely felvételek viták és vészhelyzetek kezelésekor bírnak kiemelt jelentőséggel.

DS-TCL400-DR

DS-TCL400-DR On-Street

A DS-TCL400-DR On-Street („utcai”) ANPR kamera az eszköz objektívjéből, az ANPR modulból – ami lehetővé teszi a rendszámfelismerést, LED kijelzőből és opcionálisan radarérzékelőből áll. Nagy felbontása mellett, a magas színvonalú éjszakai kép, képkockasebesség és a jó zajcsökkentés érdekében, a már jól ismert DarkFighter technológiával is felszerelt.

Mire képes az intelligens üzemmód?

Támogatja a járművek be- és kilépésének felismerését, valamint a rendszámtábla azonosítását.

Ezenfelül segíti a H.265 kódolást a tárhelymegtakarítás érdekében, valamint segíti a párhuzamos és függőleges parkolást is.

Az intelligens kijelző energiatakarékos, nagy fényerejű és alacsony fogyasztású LED-kijelzőt alkalmaz, amely akár hét különböző színben is jelezhet.

 

Megoldás az elektromos töltőállomások kihívására

Ejtsünk pár szót egy másik problémáról is, amelyet kombinálhatunk a parkoló menedzsmentünkkel. A mobilitás fejlődése és a környezetünkkel kapcsolatos aggodalmak az elektromos járművek (EV) gyors fejlődéséhez vezettek. Ez pedig – nem meglepő módon – az elektromos töltőállomások számának növekedését eredményezi.

Az állomások terjedése azonban a tűzveszély kialakulásának esélyét is elősegíti, ami arra készteti a parkolók üzemeltetőit, hogy tűzvédelmi megoldásokat keressenek a parkoláshoz. A hőtechnológia hatékony és eredményes megoldást nyújthat erre a kockázatra is.

A Hikvision hőkameráival ötvözve egyszerre kaphatunk biztonságos és jól kezelhető parkolórendszert.

Innovatív, biztonságos és hatékony parkolás valós idejű videóvédelemmel!
Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, keresd bizalommal kereskedelmi kapcsolattartódat további információért!