Dahua és Power Partnernap

Dahua és Power Partnernap

Újabb sikeres szakmai nap áll mögöttünk!

A Dahua Technology és a Power Biztonságtechnika közös szervezésében 2023. 04. 19-én, az esztergomi Grand Hotelben került megrendezésre az idei év egyik meghatározó eseménye, amin több mint 100 résztvevő jelent meg.  

Számos előadás, megannyi újdonság, rengeteg ajándék és jó hangulat jellemezte az eseményt. Bízunk benne, hogy minden résztvevő hasznos információkkal gazdagodott, és kapcsolati körét is tovább tudta bővíteni.  

Többek között bemutatásra kerültek a kameraszériák tudásbeli különbségei, érdekességként felmerült, hogy már a belépőszintű kamerákban is elérhető a SMD+ funkció, és szó esett a Dahua újdonságaként ismert AirShield riasztórendszerről is.

A jóízű ebéd elfogyasztását követően a kaputelefonokról és a beléptetőrendszerekről kaphattunk átfogó képet, majd egy külföldi specialista bevonásával a DSSpro felügyeleti szoftver moduljai lettek élőben kielemezve.  

Az idei évben megannyi érdekes rendezvénnyel várjuk partnereinket. Reméljük jelenléteddel megtisztelsz bennünket minél több eseményünkön.