Hikvision Parkoló Menedzsment – parkolópályán az időpazarlás

Hikvision Parkoló Menedzsment – parkolópályán az időpazarlás

Egy zsúfolt piacon vagy plázában több kiskereskedelmi cég, magánvállalkozás és különböző hatóságok kínálnak parkolási lehetőségeket. Az ingatlanok és telekárak növekvő költségei azt jelentik, hogy a sikeres parkolási vállalkozásoknak törekedniük kell arra, hogy gazdaságosan kihasználják a parkolóhelyeket. Ezért egyre nagyobb prioritást élvez, hogy hatékonyan kezeljünk minden egyes négyzetmétert, és ki legyen használva minden centiméternyi parkolóhely.

Innovatív, biztonságos és hatékony parkolás

A Hikvision olyan megoldásokat kínál, amelyekkel a járművezetők gyorsan a szabad parkolóhelyekre juthatnak, ráadásul olyan termékekkel, amelyek könnyen kombinálhatók és integrálhatók. Legyen szó be-kijáratról, utcai vagy utcán kívüli parkolásról, vagy akár szabadtéri parkolásról. A parkolás racionalizálása sokkal hatékonyabbá teszi a működtetést, mivel potenciálisan gyorsabban felszabadulnak a férőhelyek. Emellett a magasabb biztonságot is garantálja, ami nyugalmat ad az autóval érkezőknek.

Parkolás az utcán kívül

A Hikvision intelligens parkolási megoldása teljes ciklusú vizuális útmutatást nyújt az utcán kívüli parkoláshoz, például bevásárlóközpontokhoz, irodaházakhoz, vagy akár ipari parkokhoz. Ez egy magas rendszerszintű megoldás, beleértve a parkolási útmutatást, a szabad helyek felismerését és az autók helymeghatározását is.

A Hikvision nagyobb biztonságot, hatékonyságot és magas szintű eredményességet biztosít a parkolót használók számára!

Parkolást segítő kamerák:

Az intelligens parkolásirányító rendszer a következőket tudja biztosítani:

  • intuitív jelzést ad a hatékony parkoláshoz
  • felhasználja a parkolásirányító kamerák adatait, és megmutatja az összes elérhető parkolóhely számát és helyét.

A beltéri képernyőkön vagy kijelzőkön a számlálás mellett nyilak jelennek meg, amelyek jelzik, hogy hány szabad/foglalt hely van egy adott területen. Ráadásul további útmutatást adnak a járművezetőknek, hogy hogyan juthatnak el a következő üresen álló helyekhez. Így a nagy parkolókban való navigálás kevésbé nehézkes a sofőröknek, és a nagyobb parkolóházak működtetése stresszmentesebbé válhat. Akár a VIP vagy egyéb külön fenntartott parkolóhelyek esetén riasztásokkal jelezhetnek, ha azok foglaltak.

Hikvision parkolomenedzsment parkoló

Az intelligens parkolásirányító rendszer a parkolásirányító kamerával kombinálva okosan érzékeli az üres helyeket. A valós idejű képeknek köszönhetően a parkolóhelyek állapotának észlelésével a járművezetők és az üzemeltetők is világos képet kaphatnak és hatékonyabban kezelhetik a parkolót.

Mélytanulási algoritmusokkal és videomegfigyelési technológiával, a parkolót irányító kamerák valós idejű állapotot mutatnak a férőhelyek elérhetőségeiről. A színes fények jelölik a kapacitást (zöld=szabad, piros=foglalt), így csökkentve a parkolóhely keresési időt. Ráadásul minden egyes szín a férőhelyek kategorizálására is használható — például jelölhetjük a mozgáskorlátozott helyeket is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, keresd Kereskedelmi Képviselőd további információkért!