LEGRAND MÁRKA A POWERNÉL!

LEGRAND MÁRKA A POWERNÉL!

Kedves Partnerünk!

Örömmel tájékoztatunk, hogy 2024 januárjától kínálatunkban megtalálhatóak és készletről elérhetőek a Legrand gyártó termékei.

A Legrand az épületek villamos- és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. A cégcsoport kimagasló minőségű termékek gyártásával és forgalmazásával több termékkörben világszintű piacvezető pozíciót tölt be lakossági, kereskedelmi és ipari területen egyaránt.

A Power kínálatában elérhető megoldásaik:

A Legrand magyarországi múltja 100 évre nyúlik vissza. Ez a hosszú időszak azt mutatja, hogy a vállalat mindig megállta a helyét a hazai piacon, képes volt megújulni és kihasználni az innovációs lehetőségeket. 2017-ben megújult a Niloé és Célian termékcsalád, valamint bevezették az időskori beteggondozást segítő NEAT termékeket. 2018-ban tovább bővítették az IoT okos megoldások körét az indukciós töltők mellett. A közelmúltban a Valena Life és Allure termékcsaládokat fejlesztették és gyártották le, melyek már a bevezetés évében elnyerték a Magyar Termék Nagydíjat.

A Legrand kiemelt célja, hogy megújítsa és népszerűsítse az okos megoldásokat, ezért folyamatosan fejleszti termékeit a kor technológiai igényeit meghaladó módon.

A Legrand színes palettát kínál - a termékcsalád tagjai több csoportba rendezve találhatóak meg weboldalunkon. A honlapunkon a megszokott módon kereshetőek, megtekinthetőek és megrendelhetőek a termékek. Bármilyen technikai információ esetén állunk mindenki rendelkezésére. A termékeket keresd üzleteinkben és webáruházunkban.

További információért keresd kereskedelmi vagy műszakis kollégáinkat.

Központi elérhetőség:
06-20-222-8811

Műszaki támogatás:
06-20-747-2865
muszaki@powerbizt.hu