Villamos- és digitális
adatátviteli infrastruktúra

Örömmel tájékoztatjuk kedves Partnereinket, hogy a Power Biztonságtechnikai Kft. 2024-től már a Legrand disztribútoraként üdvözöl!

A Legrand az épületek villamos- és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. A cégcsoport kimagasló minőségű termékek gyártásával és forgalmazásával több termékkörben világszintű piacvezető pozíciót tölt be lakossági, kereskedelmi és ipari területen egyaránt.

Miért érdemes a Legrand megoldásait választanod?

A francia központú Legrand Csoport saját termékeit világszerte értékesíti. 90 országban vannak jelen leányvállalatokkal, és 180 országban képviselettel rendelkeznek. A cég globálisan közel 36 000 alkalmazottat foglalkoztat, és 2018-ban több mint 6 milliárd eurós árbevételt ért el.

A Legrand magyarországi múltja 100 évre nyúlik vissza. Ez a hosszú időszak azt mutatja, hogy a vállalat mindig megállta a helyét a hazai piacon, képes volt megújulni és kihasználni az innovációs lehetőségeket. Az elmúlt évszázad során a Legrand sikeresen átvészelt számos gazdasági kihívást és átalakult a jelenlegi, Zrt. Formájára.

Tradíció és Innováció

A vállalat múltja az 1918/19-es Szalay Rt. megalapításával kezdődött. A háború után 1950-ben államosították. Különböző átszervezéseket követően 1960-ban a gyártó üzem Szentesre került, és elindult a hosszú “Kontakta, Kontavill“ időszak. Majd 1992-ben, sikeres privatizációt követően vált a Legrand Csoport tagjává.

A Legrand megbízható szakmai partner, amit saját fejlesztéseinek, gyártásának és az ezekhez kapcsolódó elismeréseknek a hosszú listája is bizonyít. A közelmúltban a Valena Life és Allure termékcsaládokat fejlesztették és gyártották le, melyek már a bevezetés évében elnyerték a Magyar Termék Nagydíjat.

2017-ben megújult a Niloé és Célian termékcsalád, valamint bevezették az időskori beteggondozást segítő NEAT termékeket. 2018-ban tovább bővítették az IoT okos megoldások körét az indukciós töltők mellett.

A Legrand kiemelt célja, hogy megújítsa és népszerűsítse az okos megoldásokat, ezért folyamatosan fejleszti termékeit a kor technológiai igényeit meghaladó módon.

Mérföldkövek a megbízhatóság jegyében:

Közel 100 éve Magyarországon

Több mint 50 éve Szentesen

25 éve a Legrand Csoportban

És már a POWER Kft. kínálatában is elérhető!

 
KERESD KOLLÉGÁINKAT!
 
Szerszámok, szerelési anyagok
Szerszámok, szerelési anyagok
Ugrás a kínálathoz
 
IT eszközök
 
Tápok, világítás, kábelek
Tápok, világítás, kábelek
Ugrás a kínálathoz
 
Biztonságtechnika
Biztonságtechnika
Ugrás a kínálathoz
 
Kaputelefon rendszerek
Kaputelefon rendszerek
Ugrás a kínálathoz

Termék 430 darab

Rendezés

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Legrand gyártói honlapját!