Proteco: könnyen telepíthető és megbízható BARRY sorompók

Proteco: könnyen telepíthető és megbízható BARRY sorompók

Amikor egy intézmény vagy lakóközösség úgy dönt, hogy sorompót használ a gépjárműforgalom átengedéséhez, sokféle szempontot kell mérlegelnie a megfelelő darab kiválasztásához. Ár, minőség és garancia - ezek a legfontosabb tulajdonságok. Ismerkedjünk meg most a PROTECO ajánlatával, a Barry sorompó termékcsaláddal.

 

A Proteco Barry sorompókat intenzív lakossági és ipari felhasználásra fejlesztették ki. Bal- és jobbkaros változatban is kaphatók, ezért egyszerű az adott ingatlan paramétereihez való igazítása. Ráadásul a teleszkópos karok 3,6 és 6 méter közötti hosszúságra állíthatóak, így akár két sávot is le tudunk fedni egyetlen sorompókarral. A karok akadályérzékeléssel is rendelkeznek a rácsukódásos balesetek elkerülése érdekében, emellett beépített rádióvevővel is el vannak látva. Típustól függően ezek a sorompók max. 6 másodperces nyitási idővel óránként 150-200 nyitásra is képesek (kar hosszától függően), ami már megfelelő lehet egy intenzív forgalmú telephely, illetve társasház számára egyaránt.

Programozható az automatikus zárási funkció ki-, illetve bekapcsolása. Ha engedélyezett a zárás, a szünetidőt be lehet állítani a potenciométerrel. Beállíthatjuk továbbá azt is, hogy a beépített lámpa álló helyzetben villogjon vagy sem.

A sorompó beépített villogóval és LED csíkkal van felszerelve a jó láthatóság érdekében.
A szerkezet rendelkezik továbbá állítható mechanikus és opcióként akár mágneses végálláskapcsolókkal. Ugyanúgy opcionálisan pedig 
választható hozzá csuklós kar, távirányító, fotocella, infrasorompó-tartó
és hurokérzékelő is.

 

Fontos megjegyezni, hogy a Proteco sorompói teljes mértékben megfelelnek az előírt nemzetközi és magyar szabványoknak, így rendeltetésszerű használat során biztonsággal elkerülhetjük az áthaladó forgalom résztvevőinek esetleges sérüléseit.