Techson NAT szerverek karbantartása és bővítés

Techson NAT szerverek karbantartása és bővítés

Kedves Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a globális szolgáltatás minőségének és teljesítményének javítása érdekében a Techson felhőszerverek frissítését és karbantartását tervezzük. Ez a frissítés különböző időpontokban, különböző régiókban és országokban fog megtörténni, hogy az Ön üzleti tevékenységében a lehető legkisebb fennakadást okozza.

A frissítés célja:

  • Az eszközkezelési kapacitás javítása.
  • A hibatűrő képesség javítása.

A szerverfrissítés ideje alatt a P2P szolgáltatás átmenetileg nem lesz elérhető, és előfordulhat, hogy az eszköz leszakad, vagy nem tud csatlakozni.

A frissítési folyamatot alaposan teszteltük (beleértve a frissítési próbát is), és a megadott frissítési időn kívül nem befolyásolja a szolgáltatás rendelkezésre állását.

Az alábbiakban a frissítések és a kapcsolódó részletek olvashatók:

Frissítés ideje:

A frissítés világszerte szakaszosan történik, és a konkrét időpontokat a különböző régiók és országok időzónái szerint alakítják ki, hogy a frissítési folyamat ne érintsen egyszerre több régiót a világon. A részletekért kérjük, tekintse meg az alábbi ütemtervet.

Becsült szolgáltatáskiesés:

Minden egyes szerver esetében a lehető legrövidebb szolgáltatáskiesést várunk el, de a pontos időtartam a karbantartás összetettségétől és a szerver méretétől függ. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szolgáltatás megszakadása a lehető legkisebb legyen, és a frissítés után a lehető leghamarabb folytatódjon a normál működés. A részletekért kérjük, tekintse meg az alábbi ütemtervet.

Tartalom frissítése:

Frissítésünk elsősorban a szerverszoftver verziójának frissítését jelenti a teljesítmény, a kiberbiztonság és a stabilitás javítása érdekében. Ez jobb élményt és nagyobb hatékonyságot biztosít Önnek a felhőszerverek használata során.

Hatáskörzet:

A frissítés során előfordulhat, hogy a szolgáltatás rövid ideig nem működik, vagy a hálózat instabil lesz. Ez azt eredményezheti, hogy vállalkozása egy ideig nem lesz elérhető, vagy bizonyos késedelemmel kell számolnia. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minimalizáljuk ezeket a hatásokat, és biztosítsuk, hogy a szolgáltatások a lehető leggyorsabban visszatérjenek a normális kerékvágásba. A részletekért kérjük, tekintse meg az alábbi ütemtervet.

Biztonsági mentés és visszaállítás:

Teljes adatmentést végeztünk, hogy a frissítési folyamat során biztosítsuk az adatok biztonságát. A frissítés befejezése után azonnal megkezdjük az adat-visszaállítási erőfeszítéseket, hogy biztosítsuk, hogy vállalkozása megfigyelőrendszere zökkenőmentesen továbbműködhessen.

Vészhelyzet kezelése:

A frissítés előtt a teljes szervert klónozzuk, az adatbázisról biztonsági másolatot készítünk; Ha súlyos vészhelyzet történik, azonnal visszaállítjuk az eredeti rendszert (általában 1-2 órán belül).

Támogatás és segítség:

Ha bármilyen probléma merül fel, vagy technikai támogatásra van szüksége a frissítés során, kérjük, forduljon bátran értékesítés utáni szervizcsapatunkhoz. Nagyon komolyan vesszük az Ön üzletét, és elnézést kérünk a frissítés okozta esetleges kellemetlenségekért. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a frissítési folyamat zökkenőmentesen befejeződjön, és a frissítés után jobb szolgáltatást nyújtsunk Önnek. Ha bármilyen kérdése van a frissítéssel kapcsolatban, vagy további információra van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Még egyszer köszönjük támogatását és megértését.

Frissítési és karbantartási ütemterv

Európa, Afrika régió
 
Műveletek
Mikroszolgáltatások frissítése
Időbeosztás Idő pekingi idő szerint, (UTC+8)
2024-01-06 01:00 – 01:10
Várható időtartam
10 perc
Érintett területek
Európa
 
Műveletek
Új P2P-kiszolgálók hozzáadása
Időbeosztás Idő pekingi idő szerint, (UTC+8)
2024-01-17 01:00 – 01:40
Várható időtartam
40 perc
Érintett területek
Nyugat-Ázsia, Dél-Afrika, Egyesült Királyság, Írország, Norvégia régió
 
Műveletek
Új P2P-kiszolgálók hozzáadása
Időbeosztás Idő pekingi idő szerint, (UTC+8)
2024-01-19 01:00 – 01:40
Várható időtartam
40 perc
Érintett területek
Európa (Kelet-, Közép- és Dél- Európa) régió