Üvegkapu kötelezettség teljesítése gyorsan, kényelmesen, egy kézből!

Üvegkapu kötelezettség teljesítése gyorsan, kényelmesen, egy kézből!

Új Üvegkapu rendszer kötelezettség

A közbeszerzésekről szóló törvény hatálya alá tartozó építési beruházásoknál egy új kötelező rendszer lépett életbe, amelynek célja az átláthatóság növelése és a jogkövetés ellenőrzése. Az üvegkapus megfelelés minden 700 millió Ft becsült értékű vagy azt meghaladó közbeszerzési eljárással megvalósuló, építőipari tevékenység esetén kötelező. Az Üvegkapu rendszer a Datrak Kft. minősített megoldását alkalmazva biztosítja az építési területek hatékony beléptetését és nyilvántartását. 

Ha alvállalkozó végzi a gyengeáram kivitelezését, akkor létfontosságú, hogy a munkájuk megfeleljen a követelményeknek és elvárásoknak. Az üvegkapus projektek száma egyre növekszik, ezért az ilyen projektek sikere érdekében minden résztvevőnek alaposan fel kell készülnie. 

Miért válaszd a Power Kft. integrált megoldását? 

    • Megbízható és tanúsítvánnyal ellátott rendszert biztosítunk, ami maximálisan illeszkedik az egyedi követelményekhez és az aktuális projektméretekhez. 
    • A Power Kft. támogatást nyújt a dokumentációs ügyintézéshez is, így az Üvegkapu rendszer gyorsan és hatékonyan működhet. 
 
Ha Neked is fontos az átláthatóság és a jogkövetés, valamint építési projekteket tervezel vagy kivitelezel, ne habozz kapcsolatba lépni velünk!  Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen az üvegkapus kötelezettség teljesítésében. Érdeklődésed várjuk a projekt@powerbizt.hu e-mail-címen, vagy a +36 70 433 2315 telefonszámon.