Olasz minőség minden ajtóhoz

Kaputelefon rendszerek 2 és 5 vezetékes és IP megoldásokban

A Comelit egy világszerte működő video beléptető, videofelügyeleti, betörésvédelmi, házautomatizálási, beléptető és tűzvédelmi rendszerek tervezésére és gyártására szakosodott vállalat.

A Comelit megoldásokat kínál ajtóbejárati rendszerekhez, amelyek különböző technológiákat használnak a különböző helyzetekhez. A kínálatában megtalálhatóak a hagyományos 5 vezetékes technológiát alkalmazó eszközök, a 2 vezetékes ajtóbejárati rendszerek és az IP-sek is. Minőségközpontúságról a vállalat termékválasztéka számos magas szintű tanúsítványa ad bizonyosságot.

1997 óta az ISO 9001 tanúsítvány erősíti a vállalat évek során megszilárdult minőségirányítási stratégiáit. Ezen kívül 2004-ben a Comelit a rendszert kiterjesztette a környezetvédelmi szempontokra is. Az ISO 14001 tanúsítás hangsúlyozza elkötelezettségét a fenntartható fejlődés irányába. A Comelit számos rangos nemzetközi díjat nyert. A kínált minőség összhangban van Olaszország hírnevével, amely mint ismeretes, a kreativitás terén világelső

 

 


 

 
5 vezetékes kaputelefon rendszerek
5 vezetékes kaputelefon rendszerek
Ugrás a kínálathoz
 
2 vezetékes kaputelefon rendszerek
2 vezetékes kaputelefon rendszerek
Ugrás a kínálathoz
 
IP kaputelefon rendszerek
IP kaputelefon rendszerek
Ugrás a kínálathoz
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Comelit hivatalos honlapját!

Termék 347 darab

Rendezés