AZ ÉLHETŐBB OTTHON TECHNOLÓGIÁJA

Megbízhatóbb, hatékonyabb, biztonságosabb és fenntarthatóbb energiagazdálkodási technológiák!

Grenton egy lengyel, krakkói székhelyű cég, mely kizárólag lakásautomatizálással foglalkozik. A céget 2012-ben alapították, e-téren nagy múlttal rendelkező szakemberek.

Grenton cég

A cég stratégiája egyértelmű:

Megfizethető árú, azonban rugalmasan bővíthető intelligens otthonokra összpontosítanak, hogy kisebb lakások esetében is éppúgy elérhető legyen az okosotthonok által biztosított kényelem, mint nagyobb, komplex rendszerek esetén.

Krakkó a lengyel informatikai fejlesztések és általában az informatikai ipar fellegvára, ők úgy hívják, hogy a „lengyel Szilikonvölgy”. A cég 99%-ban lengyel alapanyagokkal dolgozik, mind a gyártás, mind pedig a fejlesztés Lengyelországban zajlik. A műanyag alapanyagtól kezdve, a reed relén át a nyomtatott áramköri lapokig mindent ott helyben készítenek el.

Látható, hogy két helyen van gyártósoruk, északon és délen. A műanyagot az ország szívében állítják elő, míg az üveget és a reed reléket nyugaton készítik.

Innovatív AIoT-alkalmazások révén elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden egyén számára lehetővé tegyük egy jobb jövő megélését egy kényelmesebb, hatékonyabb és biztonságosabb intelligens világ felépítésével.

Mire is jó számunkra a lakás automatizálása?

Leegyszerűsíti életünket, az automatikus feladatok kiváltásával.

A kényelmet biztosít számunkra -> egyénre szabhatjuk otthonunkat (redőny vezérlés, egyszerű, de nem csak ennyit ad, gondoljuk tovább…. A család vacsorázik az asztalnál, mikor beköszönt a szürkület és édesanya feláll, hogy lehúzza a redőnyöket és felkapcsolja a lámpát. De miért kell egyvalakinek felállni az asztaltól, ha ezt a folyamatot automatizálhatjuk is.)
Ezenfelül biztonságot nyújt számunkra, hiszen távolról ki/be kapcsolhatjuk eszközeinket(nincs többé ottfelejtett vasaló kérdés, vagy például nyaraláskor lámpáinkkal jelenlétszimulációt hajthatunk végre), felügyelhetjük elektromos eszközeinket.
Energiahatékonyságot érhetünk el. Energiafogyasztásmérőkkel, és automatizált folyamatokkal csökkenthetjük a környezetünk károsítását. (Egy automatikus villanykapcsolással már 15%-ot nyerhetünk, hiszen nincs égve felejtett villany, ha ezt tovább gondoljuk és dimmer segítségével dinamikus fényszabályozást állítunk be. Egy automatizált dimmelt kapcsolással akár 25%-ot spórolhatunk a villanyszámlán.)

Egy jól beállított lakásautomatizálási rendszer tehát a havi számlán is megnyilvánul így végül megtérül.

 
Keresd kollégáinkat!
 
Okosotthon kiegészítők
Okosotthon kiegészítők
Ugrás a kínálathoz
 
Okosotthon modulok
Okosotthon modulok
Ugrás a kínálathoz
 
Okosotthon szettek
Okosotthon szettek
Ugrás a kínálathoz
 
Okosotthon kezelők
Okosotthon kezelők
Ugrás a kínálathoz
 
Gyengeáramú kábelek
Gyengeáramú kábelek
Ugrás a kínálathoz

Termék 57 darab

Rendezés

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Grenton hivatalos honlapját!