Modern beléptetőrendszer,
kimagasló ár-érték arány

Felhasználóbarát, egyszerűen telepíthető, megbízható megoldás ingyenes grafikus szoftverrel.

Az OTIC egy modern beléptetőrendszer, mely kimagasló ár-érték arányával, felhasználóbarát platformmal, egyszerű telepíthetőséggel, illetve egy ingyenes szoftverrel kívánja a felhasználóit kiszolgálni.

Az OTIC szoftvere Windows és Linux rendszeren keresztül egyaránt üzemeltethető. A kiemelkedő funkciókat tekintve képes zsilip, anti-passback, riasztás kezelést, mozgáskorlátozott felhasználókat, érkezés-távozás riportot és ne zavarjanak funkciót, GDPR kompatibilis módon kezelni.

A rendszert valós idejű eseménylistán keresztül lehet felügyelni, így ismeretlen kártyát és vészhelyzeti kártyát lehet használni. Maximálisan 2000 felhasználót, 40000 azonosítót, 250 jogosítási csoportot hozhatunk létre.

Rugalmasan konfigurálható vezérlő és szoftver oldalon egyaránt, így az ajtóprofilok, részlegek, jogosítási csoportok importálása és exportálása is megoldható. Ajtó időprofil konfigurációval „Főnök” nyit funkcióval tovább bővíthetjük a beléptetést.

Az OTIC egyszerűsége a nagyszerűsége, hiszen számos egyéb gyártóval összehasonlítva, ingyenesen elérhetőek azok a hasznos elemek, amikkel egy kisebb rendszert hatékonyan lehet üzemeltetni. Mindezek mellé operátorokat is rendelhetünk, akik az egyedileg eltérő jogosultságok alapján tudják a rendszert üzemeltetni, információkat kinyerni.

 
Olvasók
 
Kontrollerek
 
Szoftverek
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a hivatalos OTIC honlapját!

Termék 15 darab

Rendezés