A tűzjelző és tűzoltó termékeket teljes választékának szakértője.

A Paradox Hellas S.A.-t 1990 januárjában alapították, és a görög piac vezető vállalatává vált a betörésjelző, tűzjelző, CCTV és beléptető rendszerek importja és nagykereskedelmi forgalmazása terén. 2003 óta befektetett a tűzjelző központok, a biztonsági rendszerek kiegészítőinek, mint például kültéri szirénák, GSM tartalék kommunikációs modulok, IP kommunikációs modulok stb. tervezésébe, fejlesztésébe és gyártásába

2017-ben a Paradox Hellas gyártási, K+F és export részlegei egy új vállalatba, a PH Svesisbe tömörültek.
A PH Svesis tűzjelző és tűzoltó termékeket, valamint a kapcsolódó tartozékok és perifériák teljes választékát tervezi és gyártja.

A termékcsaládok elérhetőek a görög piacon, de ami a legfontosabb, hogy világszerte több mint 20 országba exportálnak, például Magyarországra, Romániába, Spanyolországba, Törökországba, az Egyesült Arab Emírségekbe, Libanonba, Jordániába, Nigériába, Dél-Afrikába, Iránba és Indiába.

A PH Svesis főhadiszállása és teljesen automatizált robotizált összeszerelő sorai a legmodernebb, 2000 négyzetméteres, teljesen saját tulajdonú gyártóüzemben találhatók, amely az Athén-Lámia nemzeti út 69. kilométerénél található.

A gyártóüzemek aktív engedélyt kaptak az LPCB és a CPR termékek jelölésére az LPCB és az EVPU negyedévente, illetve évente tervezett tanúsítási programjaival. Minden termék összeszerelt és megfelel a ROHS 2002/95/EK irányelvnek, így az Európai Közösség bármely országába értékesíthető.

A vállalat aktív ISO9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkezik valamennyi tevékenységére (üzemeltetés, nagykereskedelem, támogatás, tervezés, gyártás).

A vállalat arra törekszik, hogy partnereivel hosszú távú üzleti kapcsolatokat alakítson ki és tartson fenn. A velük való szoros kapcsolattartás és értékes visszajelzéseik megbecsülése arra ösztönzi a vállalatot, hogy folyamatosan fejlődjön és bővüljön. A PH Svesis filozófiája a következő: "a legmagasabb minőségű termékek, a hozzájuk illő szolgáltatásokkal és támogatással; mindezt versenyképes áron".

 
Tűzjelző központok
Tűzjelző központok
Ugrás a kínálathoz
 
Vészvilágítás
Vészvilágítás
Ugrás a kínálathoz
 
Hang és fényjelzők
Hang és fényjelzők
Ugrás a kínálathoz
 
Tápegységek
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a PH-Svesis gyártói honlapját!

Termék 49 darab

Rendezés