Presztizs és precizitás a beléptető rendszerek területén

Kül- és beltéri rendszerek vállalatok székhelyén, plázákban, gyárakban, iskolákban, személy- és VIP-átjárókhoz tervezve

 

 

A Tansa 1962-ben alakult órák és asztali órák gyártására szakosodva.
Az érzékeny mechanikai alkatrészek iránti nagy kereslet következtében a vállalat növelte az érzékeny gépalkatrészekbe tett beruházásokat

A megnövekedett létszámú és képzettségű alkalmazottakkal először mosógépekhez és mosogatógépekhez kezdett el időzítőket gyártani, később pedig száz százalékban "Made in Turkey" ingaórákat kezdett gyártani és ezek után tértek át a forgókapuk gyártása felé.

       


A háromlábú fordulókapuk különböző szerkezetekben és célokra használhatók, mivel kül- és beltéri használatra egyaránt tervezték és gyártották őket. Használhatók biztonságos és praktikus átjáróként a vállalatok székhelyén, plázákban, gyárakban vagy akár iskolákban.

A lengőkapukat személy- és VIP-átjárókhoz tervezték. Ezeket a motoros forgóajtókat előnyben részesítik a mozgássérült átjárókhoz is.

A gyorskapu-kanyarodóikat kifejezetten beltéri használatra tervezték, ahol fontos a presztízs és a luxus, mint például bankok, holdingok és plázák. Kiváló lehet építészek és a lakberendezők számára, akik különböző típusú, beltéri használatra szánt formatervekkel dolgoznak.

Ezek mellett pedig a teljes magasságú fordulókapukat beltéri és kültéri használatra tervezték, például stadionokban, börtönökben és fogdákban, ahol magas biztonsági követelményekkel kell biztosítani az ellenőrzött átjárást. Minden modell 2, 3 vagy 4 szárnyas, egyenes vagy U alakú rudakkal, amelyek egymással kombinálhatók.

 


 

 
Beléptető rendszerek
Beléptető rendszerek
Ugrás a kínálathoz
 
Kaputelefon rendszerek
Távvezérlők és kommunikátorok
Ugrás a kínálathoz

 

 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Tansa hivatalos honlapját!

Termék 94 darab

Rendezés