Global Fire

TŰZVÉDELMI BERENDEZÉSEKKEL

Az ön védelméért

A tűzjelző központok területén régóta fennálló kiválóságáról szerzett hírnevére építve a GFE mind a forgalom, mind az ügyfelek száma tekintetében figyelemre méltó szerves növekedést ért el azóta, hogy a vállalatot 1994-ben João Paulo Ajami Dániában megalapította.

Mára a partnerhálózatnak köszönhetően a GFE valóban globális szereplő, amely több mint 90 ország ügyfeleit látja el a legkorszerűbb termékekkel és rendszerekkel. Berendezéseinket számtalan épületben és tekintélyes helyiségben telepítették világszerte.

2022 tavaszán átköltöztünk a Portugália Algarve régiójában található új, 9000 m2-es gyártóüzemünkbe. Erről a dél-európai bázisról tervezzük, gyártjuk és exportáljuk a megbízható és megfizethető tűzjelző rendszerek és megoldások teljes választékát.

A Global Fire Equipment ügyfélszolgálatot nyújt a telepítés előtt és után. Ügyfeleinkkel együttműködve műszaki tanácsadást nyújtunk a telepítésekkel kapcsolatban, hogy termékeinkből a lehető legtöbbet hozhassa ki.

A telepítést követően együttműködünk Önnel a hibák elhárításában, és műszaki szakértelmet biztosítunk, hogy termékeink a legjobb védelmet nyújtsák.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan tudunk segíteni Önnek egy projektben, vagy ha kérdést szeretne feltenni a GFE berendezésekkel kapcsolatban, egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és mi igyekszünk segíteni, ahogyan csak tudunk.

 
Tűzjelző központok
Tűzjelző központok
Ugrás a kínálathoz
 
Tűzjelző szettek
Tűzjelző szettek
Ugrás a kínálathoz
 
Tűzjelző érzékelők
Tűzjelző érzékelők
Ugrás a kínálathoz
 
Modulok-kézi jelzésadók
Modulok - kézi jelzésadók
Ugrás a kínálathoz
 
Tűzjelző kiegészítők
Tűzjelző kiegészítők
Ugrás a kínálathoz
 
Hang és fényjelzők
Hang és fényjelzők
Ugrás a kínálathoz
 
Tápegységek
 
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Global Fire hivatalos honlapját!

Termék 182 darab

Rendezés