Innovatív értékvédelem RFID-alapú beléptető olvasókkal

Nagy hatótávolságú olvasók és hitelesítő kártyák széles választéka


A
STid  1996-ban újradefiniálta, hogy a szervezetek hogyan védhetik embereiket, vagyonukat és adataikat a piacon kapható leginnovatíbb RFID-alapú beléptető olvasókkal. Mivel a fontosabb adatok mozgásban vannak, és az üzleti életben megnövekedett a mobilitás, az azonosításra és az adatvédelemre szolgáló fejlett biztonsági megoldások bevezetése alapvető fontosságúvá vált.

A STid az RFID MIFARE® DESFire® EV2, az NFC (HCE) és a Bluetooth® (Low Energy) technológiákat kombináló, előre konfigurált olvasók széles választékát kínálja az okostelefonokon keresztül történő mobil beléptető alkalmazásokhoz. 125 kHz-es (HID®, EM...) proximity és kétfrekvenciás (125 kHz + 13,56 MHz MIFARE® / 3,25 MHz + 13,56 MHz MIFARE®) olvasók széles választéka is elérhető egyaránt.

ATEX és IECEx tanúsítvánnyal rendelkező nagy hatótávolságú olvasókat kínálja a robbanásveszélyes környezetben történő összes alkalmazáshoz, például, magas biztonságú hozzáférés-ellenőrzés, járműazonosítás, flottakezelés. Az Ex II 2 GD IP66 robbanásbiztos olvasók jól alkalmazhatók a vegyi vagy petrolkémiai iparban, finomítókban, atomerőművekben, lepárlókban, bányákban.

Több olvasóváltozat is rendelkezésre áll: 125 kHz, 13,56 MHz MIFARE® vagy LEGIC®, UHF belső vagy külső antennával szerelve. Az STid az UHF EPC1 GEN2 nagy hatótávolságú olvasók és hitelesítő kártyák teljes választékát kínálja. Kifejezetten az Ön összes kihangosító, járművezető- és járműazonosító, valamint flottakezelő alkalmazásához tervezték őket.

 
Keresd kollégáinkat!
 
Kártyák, tag-ek
Kártyák, tag-ek
Ugrás a kínálathoz
 
Beléptető olvasók
Beléptető olvasók
Ugrás a kínálathoz
 
Beléptető szoftverek
Beléptető szoftverek
Ugrás a kínálathoz
 
Kiegészítők

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a STid hivatalos honlapját!

Termék 51 darab

Rendezés