Teltonika

Komplett megoldás


Megbízható, biztonságos, könnyen kezelhető


A Teltonika Networks, a Teltonika IoT Group része, az IoT és IIoT berendezések globális szolgáltatója, amelynek székhelye Litvániában, Európában van, irodái pedig négy kontinensen is megtalálhatók.

A Teltonika Networks egy gyorsan növekvő technológiai vállalat, amely professzionális hálózati csatlakozási berendezéseket gyárt 4G/LTE routerek, switchek a nemzetközi piacok számára.

Az IoT és M2M kommunikációhoz használt ipari hálózati eszközök hosszú távú tapasztalata, kutatása és fejlesztése révén széles termékportfóliót fejlesztettek ki az Ipar 4.0, a Smart City és a Green Energy legösszetettebb területeire.

A Teltonika Networks a termékfejlesztési ciklus minden szakaszát ellenőrzi, ami lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan és rugalmasan reagáljanak a piaci igényekre és változásokra, miközben biztosítják a megbízhatóságot, a biztonságot és a könnyű használhatóságot.

A Teltonika IoT Group részeként minden terméküket egy modern litvániai gyárban gyártják és szerelik össze, ami lehetővé teszi számukra, hogy a legmagasabb minőségi követelményeket biztosítsák.

 

 
IT Kiegészítők
IT Kiegészítők
Ugrás a kínálathoz
 
Routerek, tűzfalak
Routerek, tűzfalak
Ugrás a kínálathoz
 
Switchek
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Teltonika Networks hivatalos honlapját!

Termék 44 darab

Rendezés