A következő generációs
tűzfalak élvonala

Nagy sebességű kábelmodemek, vezeték nélküli útválasztó, ADSL, WiFi lefedettség-növelők és
még sok egyéb területen.


 

Az innovációt középpontba helyező és ügyfeleit kiemelten kezelő Zyxel Networks Corporation közel 30 éve segíti az embereket „összekapcsolódni” a világhálón keresztül.


Mindig előtérbe kerül a kreativitás, ezért képesek kiszolgálni a felhasználók igényeit. Ez a hozzáállásuk nem változott a kezdetek óta, amikor is 1992-ben megalkották a világ első integrált 3-az-1-ben adat/fax/hang modemét. A hálózati technológiák területén elért kiváló adaptálási és innovációs képességeiknek köszönhetően pontosan tudják, hogy a telekommunikációs szolgáltatóknak, az üzleti és otthoni felhasználóknak milyen elvárásaik vannak, ha hálózati kapcsolódásról van szó.


A közel 30 évnyi hálózatépítési tapasztalatuk alapján azt látják, hogy a világon megvalósítható lehetőségek nagy részét korlátozza a lassú, megbízhatatlan vagy akár egyáltalán nem elérhető hálózati hozzáférés. Ezért a Zyxel a problémák megoldására helyezi a hangsúlyt, és segít feloldani ezeket a korlátokat azáltal, hogy nem csupán a technológiát teszi elérhetővé, hanem teljes termékportfóliót nyújt és komplett megoldásokat szolgáltat.

 
IT Kiegészítők
IT Kiegészítők
Ugrás a kínálathoz
 
Wifi-Mesh Rendszerek
Wifi-Mesh Rendszerek
Ugrás a kínálathoz
 
Routerek, tűzfalak
Routerek, tűzfalak
Ugrás a kínálathoz
 
Switchek
 
Access pointok, stationok, antennák
Access pointok, stationok, antennák
Ugrás a kínálathoz
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd üzenetben értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Zyxel hivatalos weboldalát!

Termék 72 darab

Rendezés