Biztonság, védelem és kényelem

Széleskörű megoldások az érzékelő rendszerek területén piacvezető gyártótól

 

a

 

OPTEX EMEA

Az OPTEX vezető szerepet játszik az érzékelőrendszerek globális piacán. Európában két központunk van, amelyek mindegyike egy-egy speciális üzleti területre - biztonság és beléptetés - összpontosít, és arra törekszenek, hogy erős, ügyfélközpontú révén szakterületük vezető szereplői legyenek.

 

Az EMEA biztonsági központunk az Egyesült Királyságban található, ezt több helyi iroda erősíti Lengyelországban, Franciaországban, Hollandiában és Németországban. A biztonsági érzékelőrendszerek széles skáláját kínáljuk, amelyek alkalmasak a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz, a csúcstechnológiájú biztonságtól kezdve a magánlakások biztonságáig és mindenhez a kettő között.

EMEA-beli központunk Hollandiában található, amelyet egy németországi regionális iroda egészít ki. Kínálatunkat a magas szintű biztonságtechnikai rendszerektől az otthonok igényeit kielégítő megoldásokig tartó skálán elhelyezkedő, széles termékspektrum képezi.

 

OPTEX csoport

Az 1979-ben alapított Optex Group egy olyan globális megoldásokat kínáló vállalat, amely folyamatosan kutatja azokat a megoldásokat, melyek a kényelmet és biztonságot hivatottak fokozni

Figyelemmel kísérjük a vállalatok és az egyének előtt naponta felmerülő, gyorsan változó kihívásokat, és egyedülálló szakértelmünket felhasználva innovatív, felhasználóbarát megoldásokat hozunk létre. E folyamat során mindig a probléma hátterében álló alapvető kérdések feltárására összpontosítunk, ami lehetővé teszi számunkra, hogy valódi és hosszú távú válaszokat dolgozzunk ki. 

Bár az érzékelőket gyakran a biztonsági eszközökkel hozzák összefüggésbe, az OPTEX sokkal több, mint a bűnmegelőzési rendszerek szállítója. Valójában a lehető legtágabban értelmezzük szerepünket, és olyan érzékelő technológiák kifejlesztésére törekszünk, amelyek egyre szélesebb körben nyújtanak nagyobb biztonságot, védelmet és kényelmet. 

Ez a megközelítés lehetővé tette számunkra, hogy olyan koncepciók és alkalmazások úttörői legyünk, amelyek az üzleti élet számos területén vezető szerepet töltenek be. Célunk nem a változásokra való reagálás, hanem az új piacok azonosítása és a feltörekvő trendek pozitív irányba történő terelése. 

Ha többet szeretne megtudni az Optex-csoportról, az Optex-csoport vállalatairól és márkáiról, látogasson el globális oldalunkra.


 
       

Az OPTEX eddigi eredményeinek története

1985 - Japán első passzív infravörös fényt használó érzékelőjének bevezetése. Bemutatta az OW-01-et, a világ első vezeték nélküli, automatikus ajtóérintőkapcsolóját.

1990 - Kutatási és fejlesztési központ létrehozása. 

1993 - Bemutatta a világ első automatikus vízáteresztő mérőrendszerét. 

1998 - Bevezette a Wonder Track digitális eseményrögzítő rendszert a digitális CCTV rendszerek piacán. A digitális eseményrögzítő rendszer első díjat kapott a franciaországi Expo védelmi-biztonsági berendezések kiállításon. 

1999 - A Vision biztonsági vezérlőpanel az ISC East biztonsági felszerelések kiállításon az USA-ban a legjobb teljesítményt nyújtó terméknek járó díjat kapta. 

2001 - Az OPTEX részvényeit bevezetik a tokiói tőzsde második szekciójába. A Security Enclosures Ltd. leányvállalatként felvásárolja az Optex (Europe) Ltd.. Kiválasztja a fotoelektromos érzékelő részleget, és megalapítja az Optex FA Co., Ltd.-t. 

2003 - Az OPTEX részvényeit bevezetik a tokiói tőzsde első szekciójába. 

2004 - Bemutatkozik az AX-100DH(J)/200DH(J), a világ első digitális kommunikációs technológiát alkalmazó, nagy hatótávolságú kültéri védelmi rendszere. 

2010 - Belépett a LED-es világítás területére egy LED-es fényvezérlő rendszer bevezetésével, amely iparágvezető energiamegtakarítási szintet ért el. 

2013 - Az emberi test lézerszkenneléssel történő megkülönböztetési technológiája a Japán Találmányi és Innovációs Intézet által szervezett Kinki régió találmányi díjátadó ünnepségen a Kinki Gazdasági, Kereskedelmi és Ipari Hivatal főigazgatójának díját kapta. 

2014 - Beválasztották a Gazdasági, Kereskedelmi és Ipari Minisztérium (METI) által szervezett "Global Niche Top Companies Selection 100" elnevezésű válogatásba. 

2017 - Új szervezeti struktúrára való áttérés az OPTEX GROUP CO., LTD. mint holdingtársasággal. 

2019 - A vállalat 40. évfordulóját ünnepli.

 

 

Vállalati értékek és küldetésünk

Értékek

• Az OPTEX-nél érthetően büszkék vagyunk az innovációra, az ügyfelek iránti reagálóképességünkre és az érzékelési technológiákat alkalmazó jövőbeli fejlesztések iránti elkötelezettségünkre.

Megbízható termékek létrehozása, hogy minden helyzetben elnyerjük ügyfeleink bizalmát, csoportunk első számú kötelessége. Mi azonban nem egyszerűen termékgyártók vagyunk. Hiszünk a piacvezetésben, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy felismerjük azokat az igényeket, amelyekkel ügyfeleink talán maguk sincsenek teljesen tisztában. 

Lényegében szinergiát ápolunk az ügyfelekkel, széleskörű tapasztalatainkat felhasználva a rejtett igények feltárására és a fejlett érzékelési technológiák új alkalmazásainak kifejlesztésére. Ehhez műszaki szakértelemre van szükség, amely érzékenységgel, kreativitással és a meglévő korlátok meghaladására irányuló elszántsággal párosul. 

Küldetés

• Küldetésünk egyszerűen az, hogy segítsük ügyfeleinket egyéni kihívásaikkal szembenézni, míg a mi célunk az, hogy feltaláljunk egy jobb jövőt a világ népei számára.

• Az OPTEX küldetését illetően az is kulcsfontosságú, hogy átfogó globális irodahálózatot építsen ki. Ez természetesen lehetővé teszi termékeink és szolgáltatásaink gyors és professzionális szállítását, és közelebb visz minket ügyfeleinkhez, lehetővé téve számunkra, hogy jobban megértsük az egyes régiók sajátos igényeit. 

• A minőség iránti elkötelezettségünk 

Termékeink és az általunk követett folyamatok középpontjában a minőség áll. Büszkék vagyunk arra, hogy minőségbiztosítási rendszerünk elnyerte az ISO 9001 nemzetközi minőségirányítási szabványt. 

 


 
Keresd kollégáinkat!
 
Biztonságtechnika
Biztonságtechnika
Ugrás a kínálathoz
 
 
Kaputechnika

 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a STid hivatalos honlapját!

Termék 161 darab

Rendezés