Integrált biztonsági megoldások magyar gyárótól

 

Bármely bérszámfejtő szoftver számára feldolgozható adatokat szolgáltatunk.
Könnyedén nyilvántarthatja otthon vagy külső helyszínen dolgozó munkavállalóit is. Nincs szükség szerverre, nincs magas beruházási költség. Webalapú rendszer előnye, hogy bármikor, bárhonnan kezelheti cége munkaidő-adatait. Munkavállalói mobilapplikációnk segítségével tevékenységeket jegyezhetnek be valós időben.


PREDOR szoftver segítségével egyszerre kísérheti figyelemmel a beléptetőrendszer, a munkaidő-nyilvántartás, valamint a kamera-, riasztó- és tűzjelzőrendszer adatait.
Grafikus felületeken jelennek meg a cégvezetők, munkáltatók számára fontos események, statisztikák.
Rugalmas riportok segítségével a rendszer kiemeli az Önnek fontos adatokat, eseményeket.
Egy kattintással hívhat le statisztikákat a késésekről, túlórákról, munkaidő egyenlegekről vagy bármilyen egyéb tevékenységről.

Használja ingyenes mobilalkalmazásunkat, hogy minden eseményről azonnal értesüljön. Bármikor, bárhonnan meggyőződhet cégének biztonságos működéséről, valós időben megkapja a riasztásokat, így azonnal cselekedhet.
 
 
Tűz esetén fényképes evakuálási listát generálunk a legfrissebb helyadatokkal. Szükség esetén bármelyik ajtót biztonságos csatornán keresztül vezérelheti mobiljáról. Az őrjáratokat ütemezheti, riportokat kérhet le könnyedén az őrjáratok részleteiről. Ehhez nincs szükség külön szoftverre, nem kell külön ellenőrző pontokat telepíteni, és nincs szükség drága, meghibásodásnak kitett adatgyűjtőkre.
 
Ha a fokozott biztonság és az elegáns megjelenés egyaránt fontos Önnek, akkor a legjobb helyen jár. Olvasóink a legmodernebb titkosítási algoritmusokkal védik rendszerét. Vandálbiztos, valamint kültéri modelljeink extrém környezeti feltételek mellett is megállják a helyüket.
 

 
Keresd kollégáinkat!
 
Tápok, világítás, kábelek
Tápok, világítás, kábelek
Ugrás a kínálathoz
 
IT eszközök
 
Beléptetőrendszer
Beléptetőrendszer
Ugrás a kínálathoz

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Predor hivatalos honlapját!

Termék 87 darab

Rendezés