Synology

Vezető szerep az iparágban


Biztonság, megbízhatóság, egyszerűség és minőségi szint az üzleti adatkezelés terén


A Synology Inc.-t 2000 januárjában alapították, amikor Cheen Liao és Philip Wong elhagyta a Microsoftot, hogy független projektet folytassanak. Liao a Microsoft Exchange Server Group fejlesztési vezetője volt, míg Wong a Microsoft értékesítési igazgatója Tajvanon. Ők ketten elkezdték írni a Berkeley Software Distribution (BSD) alapú Filer OS nevű új operációs rendszert, amelyet a Fastora NAS hardverrel együtt kellett használni egy NAS megoldás létrehozásához.

 

A NAS-szoftver és a hardver szoros integrálása érdekében a Synology 2004-ben kiadta első teljes megoldását, a DiskStation DS-101-et. Azóta a Synology világszerte mintegy 650 alkalmazottat foglalkoztat. A Synology Inc. egy tajvani vállalat, amely hálózathoz csatlakoztatott tárolóeszközökre (NAS) specializálódott.

A Synology NAS-családja a DiskStation, ezek az asztali modellek, FlashStation az összes flash- modell és RackStation a rack állványba szerelhető változatok.

A Synology termékeit világszerte terjesztik, és több nyelven is elérhetőek. A Synology központja Tajpejben, Tajvanon található, leányvállalatai pedig szerte a világon.

 

 
IT Kiegészítők
>IT Kiegészítők
Ugrás a kínálathoz
 

Tovább érdeklődnél a márkáról?

Kérdezd értékesítő kollégáinkat vagy keresd fel a Synology hivatalos honlapját!

Termék 13 darab

Rendezés