Hikvision AcuSense DS-2CD2346G2-IU - A legpontosabb választás!

Hikvision AcuSense DS-2CD2346G2-IU - A legpontosabb választás!

Az egészen biztos, hogy napjainkra az objektumdetektálás már a belépő szintű kamerákban is helyet kapott. A Hikvision AcuSense szériában immár hozzászokhattunk a kamerák kiemelkedő teljesítményéhez ezen a téren. A DS-2CD2346G2-IU a legjobbak közül is kitűnik, nem véletlenül kapta meg a "legpontosabb választás" jelzőt!

Bízd magad a Hikvision AcuSense szériás kamerájára, melyben évek óta tökéletesítik a téves jelzések kiszűrését. Ennek köszönhetően az objektumdetektálási megbízhatóságát 98%-os pontosságra fejlesztették. Azáltal, hogy a gyártó extra intelligenciát ad népszerű kameráihoz és videórögzítőihez, az AcuSense technológia professzionális választásnak bizonyul intelligens biztonsági rendszerek kiépítése esetén.  

Minden benne van! – DS-2CD2346G2-IU 

Az AcuSense funkcióval rendelkező eszközök közül kiemelkedik az eyeball kivitelű DS-2CD2346G2-IU kamera. A 4 Mpx-es felbontású készülék beépített mikrofonnal rendelkezik és az objektívtávolsága fix 2,8 mm. A kamera 103°-ban lát, emellett microSD kártyafoglalattal is rendelkezik. 

Védelem felsőfokon! 

IP67 védettségének köszönhetően, az eszköz teljes mértékben védett a szilárd anyagok és szennyeződések ellen. A kamera vízállósága azt jelenti, hogy a rendszer bizonyos fokig véd a víz behatolásától.

Ember és jármű felismerése

Az AcuSense technológia segíti magasabb szintre emelni a biztonságot a pontos, valós idejű fenyegetésészlelés révén, ugyanis megkülönbözteti az embereket és a járműveket a többi irreleváns célponttól! 

Továbbá a rögzített videókat is objektumkategorizálás szerint rendezi, így a keresés hatékonysága is jelentősen fokozható.

Használd ki a Hikvision intelligens megoldása nyújtotta lehetőségeket és válaszd az AcuSense DS-2CD2346G2-IU-t! További információért fordulj bizalommal Kereskedelmi Képviselődhöz, vagy írj a kereskedelem@powerbizt.hu e-mail címre!