Kínálatunkban elérhetők a FAAC kapuautomatizálási eszközei és sorompói

Kínálatunkban elérhetők a FAAC kapuautomatizálási eszközei és sorompói

Örömmel tájékoztatunk, hogy kínálatunkban megtalálhatóak és készletről elérhetőek a FAAC gyártó kapuautomatizálási eszközei és sorompói. Cikkünkből kiderül, hogy a nagy múltú márka milyen megoldásokat kínál a minőség és biztonság jegyében!

1965-ben, Olaszországban született meg a Fabbrica Automatismi Apertura Cancelli (Kapunyitó Automatika Gyár), röviden csak FAAC. A céget Giuseppe Manini hívta életre, miután észrevette, hogy senki nem száll ki az autóból bezárni a társasházi parkolók kapuit, így azok mindig tárva nyitva állnak. Megalakulása után a FAAC hamar bekerült a kapuautomatizálási technológiák legjobbjai közé.

Folyamatosan bővülő cég

A FAAC Hungary Kft. jogelődje, a Record Ajtó-automatizálási Kft. 2000-től jelen volt az automata ajtók piacán, ezt követően több mint 20 éven át a svájci AGTA Record konszern magyar leányvállalata volt. A 2020-ban végrehajtott európai akvizíció részeként került a record korábbi magyar leányvállalata is a FAAC konszern 100%-os tulajdonába. Az automata ajtók területének már régóta piacvezetője Magyarországon a FAAC Hungary Kft. Az automata ajtók üzletága mellett, az idei évtől a FAAC aktív szereplőként tevékenykedik az ipari és lakossági kapumozgató automatizálás, sorompó és forgalomgátló oszlopok, parkolástechnikai és ipari forgalomirányítás terén.

FAAC központ

Megalakulása óta a FAAC küldetésének tekinti, hogy a biztonság és életminőség növelésével könnyítse és gyorsítsa a jármű és személy-beléptetési műveleteket. A cég hisz abban, hogy az automatizált kapuk és más modern forgalomirányító eszközök segítségével jelentősen könnyíthetők az emberek mindennapjai.

Biztonságos ajtók és sorompók

Bár kevesen szentelnek elég figyelmet neki, a forgalomirányítás és -ellenőrzés fontos elemeit képezik a biztonságos élet kialakításának. Rengeteg baleset és fennakadás kerülhető el, ha automatizált kapuk végzik a beléptetést. FAAC eszközök használatával emberi munkaidő és -erő spórolható meg.

Technikai területen elengedhetetlen az innovatív látásmód, melyet a FAAC az eszközök tervezése és telepítése alatt végig alkalmaz. A gyalogosok és járművek számára kialakított nyílászárók automatizálása és ellenőrzése modern megoldások segítségével valósul meg.

FAAC sorompó

Kapuautomatizálás egyszerűen

A termékek elérhetőek és alkalmasak szinte bármilyen átlagos vagy különleges műszaki igény kielégítésére: parkolók, tömegközlekedés, repülőterek, autópálya-díjpénztárak, épületek, kereskedelmi és ipari létesítmények, kormányzati épületek, sport és rendezvényközpontok, közintézmények automatizálási és forgalomirányítási területeken is.

A FAAC termékek és automatizálási megoldások mindenki számára elérhetőek. Legyen szó lakossági, közterületi vagy akár ipari felhasználásról, mindenki megtalálhatja, amit keres. Az elegáns kinézet és dizájn megalkotása is szerves részét képezi a tervezési folyamatnak.

Kaputechnika Magyarországon

A FAAC kereskedelmi partnereivel szoros együttműködésben, közös szemléletmóddal növeli magyarországi szolgáltatásainak körét. A Power Kft. által forgalmazott FAAC tolóajtók, forgóajtók, sorompók, beléptető rendszerek, ajtó- és kapuautomatizálási eszközök és kiegészítők minden piaci igénynek megfelelnek. Magas szintű minőség és biztonság jellemzi a termékeit, valamint ipari, kereskedelmi, kormányzati és a lakossági megoldásaikat.

A FAAC Hungary Kft. termékei készletünkön elérhetőek. Kérj műszaki segítséget vagy érdeklődj képzési programjainkról, és keress minket bizalommal!