Éjszaka is színes kép elérhető áron

Éjszaka is színes kép elérhető áron

 Éjszaka is színes kép elérhető áron

A videó megfigyelésben a színekkel kapcsolatos információk elengedhetetlenek az események részleteinek azonosításához, különösen éjszaka.  

Az infravörös megvilágítású hagyományos kamerák csak fekete-fehér képeket szolgáltatnak éjszakai megfigyeléshez. Ennek eredményeként az emberek, járművek vagy más fontos tárgyak könnyen elmosódhatnak és háttérbe szorulhatnak, ami megnehezíti a fontos elemek megkülönböztetését. 

ColorVu

A Hikvision ColorVu technológiája ezt a problémát hivatott orvosolni, amellyel a biztonsági kamerarendszerek felhasználói szembesülhetnek, lehetővé téve a kamerák számára, hogy színes videókat készítsenek még rendkívül rossz megvilágítású területeken is.

 

 

Már az egyes (DS-2CD1xx7) szériában is elérhető

Az 1-es szériában is elérhetővé vált az éjszakai színes kép, így elérhető áron juthatnak hozzá a Hikvision márka kedvelői a ColorVu funkcióhoz. A normál ColorVu kamerákhoz képest ezekben az eszközökben már nincs lehetőségünk az intelligens téves riasztás szűrés használatára, klasszikus pixel változás alapú mozgás-érzékelést hajt végre ez a kamera család. Tehát ha a megrendelői igények csak az éjszakai színes képet tartják kulcsfontosságúnak, abban az esetben bátran ajánlhatjuk ezen kamerák bármelyikét. 

 

Mire képesek ezek a kamerák?

• Felbontás: 2-4 Megapixeles kamerák 

• F1.0 apertúra értékkel

• 0,001 lux fényérzékenységgel 

• 20-50 méter megvilágítási távolsággal bíró meleg fehér fényű LED-es fényvetőkkel szerelve.

 

Fontos megemlítenünk azt a tényt, hogy nem minden esetben szükséges a kiegészítő LED világítás használata, ha a kamera olyan környezetben van elhelyezve, ahol konstans városi vagy környezeti fény áll rendelkezésre, az eszköz képes fehér fény nélkül is éjjel-nappal minőségi színes képet biztosítani. Ahogy ez az alábbi képeken is látható.